Procurorul bacauan Felix Banila va candida pentru sefia DIICOT

0
Felix Banila

Procurorul bacauan Felix Banila s-a inscris in cursa pentru sefia DIICOT. In prezenta, DIICOT este condus de Daniel Horodniceanu care va candida pentru un nou mandat.

Procurorul bacauan Felix Oliver Banila, inscris in cursa pentru sefia DIICOT, spune ca are un proiect si asteapta sa vada ce se va intampla. Procurorul spune ca este prematur sa se gandeasca la schimbarile pe care le-ar face la DIICOT, in conditiile in care nu are experienta acolo.

”Ideea de a candida la acest post mi-a dat-o un coleg de-al dumneavoastra, din presa, dar oricum voiam sa merg spre Bucuresti cu serviciul”, a spus Felix Banila.

„Maine (marti – n.r.) se vor afisa candidaturile. Nu stiu cine va mai candida pentru acest post. Asa ca, deocamdata, consider ca e prematur sa vorbesc despre ce voi face daca voi ajunge pe functia aceasta. Dupa cum va spuneam, am un proiect, dar proiectul este teoretic. Trebuie sa vad mai intai ce este acolo si dupa aceea te gandesti la ce poti schimba. Cand te lovesti de o structura in care nu ai activat pana acum, e dificil sa spui dinainte ce vei face”, a incheiat procurorul bacauan.

Luni a fost ultima zi in care procurorii au putut depune cereri de inscriere la selectia organizata de Ministerul Justitiei pentru functia de procuror sef al DIICOT.

Rezultatul va fi anuntat in 14 mai, in conditiile in care mandatul lui Daniel Horodniceanu se incheie pe 19 mai.

Sursa: mediafax.ro

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.