Procurorul bacauan, Felix Banila, propus la sefia DIICOT de Ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, l-a propus luni pe Oliver Felix Banila pentru functia de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

„In urma desfasurarii procedurii de selectie a procurorilor, in vederea efectuarii propunerii de numire in functia de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, care a avut loc in data de 11 mai 2018, la sediul Ministerului Justitiei, va aducem la cunostinta faptul ca, ministrul justitiei, prof.univ.dr. Tudorel TOADER, a transmis Consiliului Superior al Magistraturii propunerea de numire a domnului Oliver-Felix BANILA, in vederea obtinerii avizului consultativ. Ulterior, propunerea va fi inaintata Presedintelui Romaniei, domnul Klaus IOHANNIS”, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul Ministerului Justitiei.

Felix Banila s-a nascut pe 26 decembrie 1972. In 1996 a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea „Al. I. Cuza” din Iasi. Cariera in magistratura a inceput-o pe 15 decembrie 1996, ca procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Moinesti, unde a stat pana in 2008. Din acest parchet a fost delegat, ulterior promovat, la Parchetul Tribunalului Bacau.

In perioada 1 august 2007 – 31 decembrie 2007, Banila a fost delegat procuror la Directia Nationala Anticoruptie – Serviciul Teritorial Bacau

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here