Procurorul bacauan, Felix Banila, a devenit noul sef DIICOT

Publicitate

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de numire a lui Felix Banila in functia de procuror-sef DIICOT. Banila a declarat, pentru Mediafax, ca primul lucru pe care-l va face este o evaluare a intregii structuri, pentru a vedea „ce situatii trebuie indreptate”.

„Eu sunt optimist de felul meu si ma asteptam la o astfel de reactie. In schimb, e adevarat ca domnul presedinte avea si varianta cealalta. Nu pot decat sa-i multumesc pentru increderea pe care mi-a acordat-o”, a declarat Felix Banila. Intrebat care este primul lucru pe care il va face la DIICOT in noua functie, Banila a precizat: „In primul rand, voi face o evaluare a intregii structuri, sa vedem care sunt situatiile ce trebuie indreptate”.

”Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 23 iulie a.c., decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a domnului Oliver-Felix Banila – pe o perioada de 3 ani”, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here