Procurorii nu au putut stabili o legatura intre loviturile incasate de victima si deces. Barbatul ar fi avut mai multe probleme medicale


Miercuri, 6 iulie, în jurul orei 19.35, polițiștii bacauani au fost sesizați prin apel 112 despre un conflict spontan produs intr-un cartier din municipiul Bacau. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit identitatea victimei, un bărbat de 53 ani din municipiul Bacău a cărui deces a fost constatat de echipajul de ambulanță sosit la fața locului. În urma activitatilor desfășurare au fost identificate doua persoane care au fost conduse la sediu poliției pentru audieri. Dupa cercetari, o persoana ar fi fost retinuta.

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau nu au reusit sa stabileasca o legatura intre loviturile incasate de victima si deces. Conform autopsiei, medicul de la Serviciul de Medicina Legala a raportat ca victima a suferit insuficienta cardio respiratorie, hemoragie meninge, inundata ventricular, AVC. Victima suferea de mai multe boli precum diabet si steatoza hepatica:

La data de 06 iulie, in jurul orelor 19.30, in timp ce se afla in autoutilitara marca Ford Transit condusa de C.S.M. pe strada Cornisa Bistritei din mun.Bacau , urmare a unui conflict spontan , numitul C. V.A. a coborat din masina si i-a aplicat victimei N. M. lovituri cu pumnul/ palmele, in urma carora , victima a cazut si a decedat, decesul find constatat de echipa medicala din cadrul SAJ Bacau sosita la fata locului.

La Parchetul de pe lânga Tribunalul Bacau a fost inregistrat dosarul nr.552/P/2022 in cadrul caruia prin ordonanta procurorului din data de 06.07.2022 s-a dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de suspectul C.V.A., sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri cauzatoare de moarte, prev.de art. 195 C.penal.

Prin ordonanta Parchetului de pe langa Tribunalul Bacäu din data de 06.07.2022 s-a dispus efectuarea in cauza a autopsiei medico legale Potrivit fisei de constatari preliminare din data de 07.07.2022 a Serviciului de Medicina Legala Bacau s-a stabilit ca victima a suferit insuficienta cardio respiratorie acuta, hemoragie meninge , inundata ventricular, AVC hemoragic, victima având in antecedenta medicala diabet zaharat insulino – dependent si steatoza hepatica.

Concluziile preliminare au fost in sensul ca , la acest moment, nu se poate stabili o legatura de cauzalitate intre un eventual traumatism si cauza medicala a decesului. Cercetarile in cauza continua in vederea stabilirii cu exactitate a existentei unei legaturi de cauzalitate intre presupusele lovituri aplicate victimei si cauza decesului” a transmis Parchetul

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.