Probleme pe Autostrada Bacaului. O groapa provoaca pagube soferilor


Update 2 – Precizari CNAIR

  • Deteriorările apărute au fost determinate de o eroare de fabricație a unui rost de la podul de la km 3+150, partea dreaptă.
  • Imediat ce a fost constatată această problemă, Antreprenorul a semnalizat zona respectivă și a executat în regim de urgență lucrările de remediere, astfel încât la această oră se circulă în condiții de siguranță pe toată lungimea VO Bacău
  • Având în vedere că, până la recepția finală a lucrărilor, constructorul mai are de realizat astfel de rosturi, circulația pe acest obiectiv se desfășoară cu restricție de viteză de 90 km/h.

Update: Mai multe echipe s-au deplasat la fata locului pentru a executa lucrari de reparatie :

Au aparut primele probleme pe Autostrada A7 – Centura Bacaului. Un sofer si-a crapat o janta si cauciucul dupa ce a trecut peste o groapa aparuta imediat dupa inaugurare.

Centura Bacaului – zona de autostrada a fost deschisa traficului miercuri, 2 decembrie, insa cu restrictii la Podul peste Bistrita.


Sursa : Vulcanizare & Service Mobil Bacau


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentVIDEO: Imagini de pe Centura Bacaului (A7). Cum se desfasoara traficul
Articolul urmatorPrefectul Bacaului are COVID19 : „Mă simt bine, nu prezint simptome specifice și îmi voi desfășura activitatea de acasă”

2 comentarii

  1. nimeni nu ??i pune problema ?i ce vitez? avea nefericitul ?la? pentru c? poate de aia era limitat? la 90, s? nu ?nceap? bizonu’ ca afar? …

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.