Probleme din cauza ploilor in doua localitati din judetul Bacau. Pompierii au intervenit pentru a inlatura efectele negative


Ieri, 9 august a.c., a fost emisă o atenționare meteorologică Cod Galben valabilă în intervalul 22:30-23:30. Astfel, în localitățile vizate: Sascut, Podu Turcului, Urechești, Coțofănești, Huruiești și Tătărași, au fost anunțate averse ce vor acumula peste 20-30 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu viteze de peste 55-60 km/h și izolat grindină de mici dimensiuni.

Echipajele de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău au acționat în cursul nopții trecute în două misiuni pentru înlăturarea efectelor negative produse ca urmare a fenomenelor meteo, după cum urmează:

  • 10.08/00:23, curte inundată în urma precipitațiilor abundente, com. Urechești, sat Cornățel. A intervenit un ASAS cu o motopompă de la Punctul de Lucru Sascut;
  • 10.08/00:27, curte inundată în urma precipitațiilor abundente, com. Coțofănești, sat Coțofănești. A intervenit 1 Apic Frap cu o motopompă de la Detașamentul de Pompieri Onesti.
Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.