Pro Romania : „Primarul nu vrea să construiască un buget pentru cetățenii acestui oraș, ci își dorește satisfacerea dorințelor și vanităților sale personale pe principiul ‘ori totul ori nimic’”

Pro Romania Bacau a transmis o scrisoare deschisa adresata primarului Viziteu. Organizatia ii reproseaza atat primarului cat si prefectului ca blocheaza tot orasul prin actiunea in instanta care a si fost pierduta, pe fond.

   

Redam scrisoarea Pro Romania :

„Instanța de judecată, de această dată, demonstrează ceea ce noi ,Pro România, am mai spus împreună cu partenerii, alături de care ne aflăm în opoziție în consiliul local, că primarul nu vrea să construiască un buget pentru cetățenii acestui oraș, ci își dorește satisfacerea dorințelor și vanităților sale personale pe principiul ‘ori totul ori nimic’, fiind capabil să meargă până la momentul în care pune în pericol întregul an investițional al municipiului.

        Prin această atitudine, dvs. dle  Viziteu, alături de corul de bocitoare semidocte aflate prin parlament și prin relația de vasalitate pe care ați ‘înscăunat-o’ prin prefect, mergeți în mare viteză cu ‘torța politică’ în mâna dând foc proiectelor acestui oraș.

 Sunt puse în foarte mare pericol proiectele europene moștenite în cuantum de 60 milioane de euro, administrarea orașului este blocată de lipsa bugetului și efectele se văd: străzile nu se pot repara, iarbă numai este tunsă, investițiile nu sunt scoase la licitație, reamenajarea claselor 0 și 5 din școli este pe cale să nu se realizeze, bursele elevilor devin o amintire.

Parțial aceste lucruri se întâmplă și datorită incapacității viceprimarului de aceași culoare – Ghingheș care demonstrează în fiecare zi că este doar un politruc de rețele sociale și că atributele de administrare pe care le are asupra salubrității, bazelor sportive, etc sunt doar o pălărie care i-a căzut pe ochi.

        Această atitudine trebuie să înceteze, iar decizia instanței de judecată care a spus clar că grupul de consilieri PRO România, PSD-PPUSL, PER și independentul Chirilescu au reașezat, în mod legal, bugetul acestui oraș pe făgașul necesităților oamenilor, trebuie pusă în aplicare de către dvs, dle Viziteu. Începeți munca, dle Viziteu, lepădați laurii de dictator român pe care armata de sfătuitori nepricepuți v-o pune pe cap și îmbrăcați sacoul de administrator al orașului și începeți execuția bugetară!

        De asemmnea, vă somăm pe dv. și pe dl. care ocupă funcția de prefect să nu va mai jucați cu bugetul orașului și să nu mai declansati o cale de atac în instanță și, astfel, în numele unei vendete personale, împotriva opoziției care vă spune care sunt, cu adevărat, necesitățile orașului, să nu mai blocați încă odată bugetul și astfel să compromiteți integral acest an investițional.

Nu vă cerem decât să cheltuiți banii europeni primiți de la fosta aministratie, continuarea programelor clasa 0 și clasa a 5-a , alocarea burselor către elevi, finalizarea investițiilor începute anterior de venirea dumneavoastră, cum ar fi finalizarea ultimelor două etaje din Spitalul Sfânta Maria și executarea promisiunilor asumate de dvs. cu mare ‘dărnicie’ în campania electorală unde alături de viceprimarul Ghingheș aveați ‘soluții’ la toate problemele.

        Dacă nu puteți găși soluții, trimiteți-i acasă să aibă timp să stea pe rețele sociale, sau în meseria de unde au plecat și erau mai performanți (avocați, distribuitori de băuturi, taietori de frunză la câini la cabinete parlamentare, cameramani, traficanți de influență deghizați în lobby-ști) pe cei care nu sunt capabili decât să încurce viețile cetățenilor acestui oraș și apucați-vă de treaba dvs. Și dacă nici atunci nu reușiți, asumați-vă eșecul și lăsați pe alții care știu administrație și cunosc realele nevoi ale cetățenilor din municipiul Bacău.” a transmis Pro Romania Bacau

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here