Prinsi in flagrant in timp ce incercau sa fure o masina din Moinesti


2 tineri au fost prinsi in flagrant in Moinesti , Judetul Bacau , in timp ce incercau sa fure un autoturism. Cei 2 au fost retinuti 24 de ore si vor fi prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.

O patrulă de siguranță publică din Moinești i-a depistat în flagrant, la data de 21.09.2011, la ora 04.50, pe Petru L., de 24 de ani și pe Marinel B., de 20 de ani, ambii din comuna Pîrjol, în timp ce încercau să sustragă un autoturism parcat pe strada Tudor Vladimirescu din Moineşti.

Polițiștii au stabilit că autoturismul în cauză îi aparține lui A. Ioan, de 43 ani, din Bucureşti . În momentul depistării Marinel B. se afla în interiorul autoturismului , la care montaseră un cablu de remorcare, urmând a tracta autoturismul în cauză cu ajutorul altui autoturism condus de Petru L.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat. Față de L. Petru şi B. Marinel s-a luat măsura reținerii pentru o periodă de 24 ore și vor fi prezentați Parchetului de lângă Judecătoria Moineşti cu propunere de arestare preventivă .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.