Prinsi cu porcul mistret in brate. Barbatii au fost retinuti pentru 24 de ore

0

La data de 17 martie a.c., polițiștii au fost sesizați de către administratorul unei asociații de vânătoare din județ despre faptul că, în Fondul Cinegetic nr. 13 Plopu se află mai multe persoane care încearcă să urce cadavrul unui un porc mistreț într-un autovehicul.

          Din primele verificări, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Bacău împreună cu cei ai Poliției Municipiului Moinești deplasați la fața locului au stabilit că, doi bărbați de 47 și 53 de ani, ambii din municipiul Moinești, ar fi capturat cu ajutorul mai multor lațuri, un porc mistreț.

          Ulterior, cei în cauză ar fi încercat să transporte animalul spre autovehicul, moment în care au fost depistați de către gestionarul fondului cinegetic care a solicitat intervenția polițiștilor.

          Mistreţul a fost predat gestionarului fondului cinegetic, iar laţurile descoperite la fața locului au fost ridicate în vedere continuării cercetărilor.

          După administrarea probatoriului, polițiștii i-au reținut pe cei în cauză pentru 24 de ore și i-au introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

          Cercetările sunt continuate în cadrului unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de braconaj cinegetic și transportul vânatului doborât fără îndeplinirea condițiilor legale.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.