Prinsi bauti la volan pe strazile din Municipiul Bacau

La data de 10 februarie a.c., o patrulă de poliţie rutieră din Bacău, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, a depistat în flagrant, un conducător auto în vârstă de 41 de ani, din localitate, care conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.

Publicitate

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.


Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Bacău au oprit în trafic un tânăr de 27 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Stadionului.

Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here