Prins in timp ce incerca sa comercializeze un dispozitiv de vedere care permite ochirea pe timp de noapte pentru arme letale

0

            La data de 24 aprilie a.c, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 47 de ani, din localitate, care deţinea în vederea comercializării un dispozitiv de vedere care permite ochirea pe timp de noapte, cu adaptor pentru lunete şi sistem de prindere pe arme, obiect destinat armelor letale, interzis la deţinere.

          În urma verificărilor, polițiștii au identificat la domiciliul celui în cauză încă un dispozitiv de vedere care permite ochirea pe timp de noapte, tip termoviziune cu adaptor pentru lunetă. Tototdată, s-a procedat la efectuarea unui control privind modul de păstrare şi asigurare a securităţii armelor şi muniţiilor, ocazie cu care în compartimentul destinat armelor au fost identificate 11 cartușe.

          Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

           De asemenea, s-a luat măsura sancţionării contravenţionale pentru nerespectarea modului de păstrare şi asigurare a securităţii armelor şi muniţiilor, fiind aplicată şi măsura complementară de anulare a autorizării pentru a deţine, purta şi folosi arme.
          Cele două dispozitive de ochire pe timp de noapte au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.