Prins de politistii bacauani, pe E85, cu un camion de lemne fara acte. Ansamblul rutier si lemnul, in valoare de 50.000 euro, au fost confiscate

0

La data de 05 ianuarie a.c., în jurul orei 08:00, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Bacău a depistat în trafic, pe DN2-E 85, un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă care transporta material lemnos, având direcția de deplasare Bacău-Adjud.

La volanul autovehiculului se afla un conducător auto, de 37 de ani, din județul Suceava care a prezentat un aviz de însoţire a materialului lemnos, înregistrat în aplicația SUMAL după momentul depistării în trafic de către polițiști.

         S-a procedat la măsurarea materialului lemnos, rezultând cantitatea de 55,73 m.c.

Verificările au fost preluate de ofiţerii specializaţi pe linie de silvic din cadrul Biroului Protecţia Fondului Forestier şi Piscicol care au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de transport cu orice mijloc de transport al materialelor lemnoase în volum de peste10 m.c, neînsoțite de documente specifice de transport. Totodată s-a dispus indisponibilizarea în vederea confiscării a ansamblului rutier cu o valoare de 40.000 euro, precum si a materialului lemnos în volum total de 55,73 m.c cu o valoare de 48.500 lei.


Tu ce parere ai? Lasa un comentariu mai jos.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.