Principalul suspect, in cazul executiei in stil mafiot de pe Alecu Russo, a fost retinut

Principalul suspect, in cazul crimei in stil mafiot de pe Alecu Russo, a fost retinut de politisti. Acesta fugise in Franta, dupa executia din Municipiul Bacau.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Va reamintim ca pe 9 martie, in jurul orei 20:40, pe strada Alexu Russo din Bacau, a avut loc o crima. Cezar Oancea, un tanar de 21 de ani din Bacau, a fost ucis intr-o scara de bloc. Agresorul a tras asupra sa mai multe focuri de arma.

Iulian a avut probleme cu legea in trecut, insa in ultima perioada isi facuse o firma si incearca sa urmeze traseul normal al vietii. Acest a fost condamnat la inchisoare, in urma cu cativa ani, pentru fraude informatice. Tanarul a fost acuzat ca a accesat ilegal sisteme informatice si a furat date bancare. Baiatul a fost eliberat in anul 2018.

foto: Desteptarea.ro

Dupa doua luni, politistii au reusit sa dea de urma presupusului criminal. Acesta este un barbat de 46 de ani, fost luptator de K1, care a activat si in Legiune Straina. Barbatul a fost arestat in Paris, pe baza unui mandat european. El urmeaza sa fie adus in tara, in urmatoarele zile. ( Sursa: Stirileprotv.ro )

 

 

 

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here