Principalele nemultumiri ale bacauanilor care trec prin Aeroportul Bacau

Intr-o postare facuta in cea mai mare comunitate din judet, ( I Love Bacau ) sute de bacauani si-au exprimat nemultumirea fata de anumite aspecte, dupa ce au trecut prin Aeroportul Bacau.

Multi dintre ei sunt incantati de noua fata a Aeroportului, proaspat modernizat, insa unele probleme nu au fost rezolvate nici pana acum.

Principalele probleme, repetate in comentariile bacauanilor sunt „personalul lasa de dorit” si „preturile sunt mult prea mari”. Nemultumirile sunt vechi si par ca nu s-au rezolvat odata cu modernizarea Aeroportului Bacau.

Februarie anul acesta , Bacau-Torino. Personalul din Aeroport lasa de dorit. Tineri aroganti, farà educatie care transmit un mesaj de neprofesionalism. Degeaba este Aeroportul nou. Trebuie rezolvata situatia cu personalul care face abuz de putere . De preturi Nu mai zic….. foarte inalte pentru serviciile oferite spune Berna, un bacauan stabilit in Torino

Bacauanii par a fi multumiti de zborul in sine, de conditiile de pe Aeroport, insa cand ajung sa aiba de-a face cu personalul Aeroportului Bacau, se schimba problema :

Bacău – Italia, zborurile cu avionul nici o problema , mereu punctuali .
Dar personalul e de nedescris , de fiecare data am avut probleme , te tratează de parca am fii teroriști. Au munca asta buna dar ei fac abuz de ea , nu știu sa trateze persoanele , le vorbesc răspicat , parca doar ei au invatat , nu mai este nimeni ca ei. Vezi doamne lucrează in Aeroport si sunt cineva .
spune Simona, o alta bacauanca stabilita in Italia

O alta nemultumire a bacauanilor care zboara de pe Aeroportul Bacau sunt tarifele exagerate la pretul biletelor.

Prețuri mari si nici măcar o gustare sau o sticla de apa gratis timp de 3 ore chiar dacă e low cost , dar asta e România de azi si de acum înainte spune Cristian

Am incercat sa facem o simulare pentru a ne face o idee despre preturi. Am cautat un zbor Bacau – Roma , pe 27 iulie 2019 si unul Bucuresti – Roma, pentru aceeasi data. Daca la Bacau pretul biletului este de 319 lei, de pe Bucuresti pretul este de 3x mai mic : 99 lei.

Daca verificam zborul de intors, Roma – Bacau, pretul este de 889 lei. Zborul Roma – Bucuresti este 589 lei, cu 300 lei mai ieftin.

O alta problema semnalata de ani de zile sunt serviciile de taximetrie. Multi dintre cei care stau in statie la Aeroport cer preturi exagerate, fara a folosi aparatul. Acestia au fost controlati si amendati in repetate randuri, insa problema pare a fi departe de a fi rezolvata.


Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here