Primul videoclip filmat in Bacau – No Studio – Traim in Romania ( Sky & Young Feftee )„Pentru prima oara s-a filmat un video ( ce e drept cu buget 0) in Bacau.Cei care au facut acest lucru sunt Cucu Ciprian aka Young Feftee si Ghioc Madalin aka Sky,care impreuna formeaza trupa de hiphop bacauana “NO STUDIO”.
Cei 2 au facut un videoclip la noua lor piesa “TRAIM IN ROMANIA”.
Filmarile au avut loc in mare parte pe Isula de Agrement,in spate la Kauflant,in spate la Carrefour si in Parcu Catedralei.
Cei 2 tineri rapperi de 17 ani din Bacau,invata in Colegiul Economic “Ion Ghica” Bacau.
Young Feftee a inceput sa cante de la varsta de 15 ani in timp ce colegul sau Sky de la 17.
Despre piesa:
“In aceasta piesa este vorba despre Romania,despre faptul ca romanii sunt marginalizati in alte tari;ca ne place sa fim indiferenti fata de cei din jurul nostrum;ca cei mai multi dintre noi mor de foame,iar omaenilor cu bani nu le pasa aces lucru;ca oamenii isi pierd speranta si in Dumnezeu,dar ca tot romanul ne place sa visam ca totul va fi bine si ne traim viata de zi cu zi bucurandu-ne doar petru simplul fapt ca existam si vedem soarele dimineti.” (Young Feftee)

Despre trupa:
In “No Studio” fac parte cei 2 interpreti si compozitori.Cei 2 au sustinut un concert iar in octombrie l-au promis si pe al-2 lea in Dublin Irish Pub.
Young Feftee are scoase 2 albume pana in present cele 2 numindu-se “Adevaru’ in Romania” si “SHAKE”. Momentan lucreaza la cel de al 3 lea album ce se numeste “Prea greu sa imi retii numele”.Printre cele mai cunoscute piese ale sale se enumera “Un vis spulberat”,”Dragoste amara”,”Ne merge bine”,”Poezie urbana” si “1 2 3”.
Sky pana in present singura piesa scoasa pe internet se numeste “Fara sens”,in colaborare cu Young Feftee,insa mai are inca 2 featuringuri pe albumul “SHAKE” al lui colegului sau.

Videoclip:
Videoclipul a fost filmat de Stelian Valeriu si prelucrat de Sky.
Durata filmarii a fost de 4 zile.
Persoanele care apar in videoclip au venit in urma unui eveniment creat pe Facebook.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.