Primul lot din A7 (Tronsonul Ploiești-Buzău) are câștigător desemnat


CNAIR a comunicat astăzi rezultatul procedurii de atribuire a contractului pentru construcția Lotului 1 (Dumbrava-Mizil), în lungime de 21 de km. Asocierea de constructori români și italieni are la dispoziție 20 de luni pentru a finaliza lucrările.

Acestea includ construcția a 14 poduri și a unui pasaj în lungime de 550 m (peste DJ 101F și CF 804). Contractul are o valoare de 1,468 miliarde de lei (fără TVA) și este finanțat prin PNRR.

„În scurt timp urmează să fie anunțați și câștigătorii pentru celelalte două loturi ale Tronsonului de autostradă care va fi construit între Ploiești și Buzău:- Lotul 2: Mizil-Pietroasele (28,35 km);- Lotul 3: Pietroasele-Municipiul Buzău (14 km).Tronsonul Ploiești-Buzău (63,25 km) este prima secțiune a autostrăzii Ploiești-Pașcani (A7), în lungime de 320 de km, care va asigura legătura Munteniei cu Moldova.” a anuntat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu

Ofertantul declarat câștigător este Asocierea IMPRESA PIZZAROTTI & C.S.p.A. – PIZZAROTTI SA – RETTER PROJECT MANAGEMENT SRL, cu preţul de 1,468 de miliarde de lei fără TVA.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentDSVSA: 165 de cazuri de pesta porcina in judetul Bacau
Articolul urmator103 permise retinute in weekend, in judetul Bacau

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.