Primul BMW X2 din istorie si noul model BMW X3 au fost prezentate la Automobile Bavaria Bacau

Bacauanii pot testa si descoperi tehnologia de ultima generatie a noului BMW X3 si a primului model BMW X2, timp de trei zile, alaturi de multe alte modele din gama BMW si MINI, la Zilele Portilor Deschise Automobile Bavaria Bacau, eveniment desfasurat in perioada 21-23 iunie la sediul din raza comunei Nicolae Balcescu, KM 278 – 300 DN2, la iesirea din Bacau.

In cadrul evenimentului Zilele Portilor Deschise, desfasurate in perioada 21 – 23 iunie, Automobile Bavaria Bacau prezinta clientilor si pasionatilor BMW, noile modele BMW X3 si BMW X2, alaturi de multe alte modele din gama BMW, MINI si motocicletele BMW Motorrad.

BMW X2

Cei prezenti la eveniment vor avea ocazia sa testeze noul BMW X3 si primul model BMW X2 din istoria marcii, care combina formele dinamice si proportiile reduse ale unui coupé, cu constructia robusta a unui model BMW X.

Pentru cei interesati de un model BMW rulat BavariaUsed.com a pregatit oferte speciale pentru automobilele din stoc, cu 24 de luni garantie si servicii de finantare avantajoase. Automobile Bavaria Bacau face parte din reteaua de dealeri Automobile Bavria Group, cu acoperire pe intreg teritoriul Romaniei, prezenta si in Germania, cu 5 dealeri, in zona orasului Munchen. Astfel, cei care doresc achizitionarea unui BMW din Germania pot accesa cu usurinta stocurile de acolo. De asemenea, participantii vor beneficia de ultimele oferte BMW Service, preturi promotionale pentru autovehicule rulate, catering, tombola si multe alte surprize, doar pe durata evenimentului.

BMW X3

“La putin peste 2 ani de la deschiderea locatiei Automobile Bavaria Bacau, ne bucuram sa sarbatorim din nou alaturi de bacauani, in cadrul acestui eveniment devenit practic o traditie, atat prezentarea celor mai noi modele BMW, cat si inovatiile aduse de noile standarde BMW Service, ce accentueaza caracterul premium al experientei clientului si confera capabilitati de ultima generatie pe zona electrica si digitala.
Totodata, dorim sa subliniem perrformantele deosebite inregistrate de echipa Automobile Bavaria Bacau, care a ajuns in topul grupului Automobile Bavaria, cu cresteri de 30% a vanzarilor si de 52% a cifrei de afaceri piese si manopera BMW Service, in primele 5 luni ale anului, acestea bazandu-se in primul rand pe o calitate exemplara a serviciilor oferite.
Calitatea, varietatea si caracterul inovator al produselor si serviciilor oferite clientilor nostri, atat din punct de vedere vanzare cat si post-vanzare, reprezinta mai mult ca niciodata motorul dezvoltarii noastre”.
A declarat dl. Olavy-Theodor Pecou, Group After-Sales & Network Development Director, Automobile Bavaria Group.

LIVE – Test Drive cu noul BMW X3 – Bacau


Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here