Primele rezultate. Lucian Viziteu castiga un nou mandat de primar al Municipiului Bacau

9

Potrivit informatiilor neoficiale, venite de la partidele politice, Lucian Viziteu conduce lupta pentru Primaria Bacau si are toate sansele sa castige un nou mandat de primar. Pe locul al doilea se afla Valentin Ivancea.

In municipiul Bacau s-au prezentat la vot 60.034 alegatori (37,46%) dintr-un total de 160.256 alegatori.

Vom reveni.

9 COMENTARII

    • Era greu de ales. Daca ma gandesc bine, e mai bine asa pentru ca locurile 2, 3 si 4 sunt optiuni si mai proaste din punctul meu de vedere.

  1. Frumos! Sa curga parcarile plutitoare, si trenul urban.
    App…Calea Barladului va place? …nu va ma bucurati….ca na…e ok….a uitat primarul sa zica ceva: CRABul trebuie sa inlocuiasca conductele de acolo; cand i s-a zis sa nu asfalteze, a urlat. Urmeaza asfaltarea de la calea Barladului. Sa vedem cetatenii de acolo care l-au votat cum se vor uita cand se sparge iar asfaltul…iar praf, iar trafic aiurea, iar zgomote….serenada lui Vizi! De impozite stiti ceva? Va zic eu (care am lucrat in primarie): se dubleaza la anul caci ADR NORd EST – nu deconteaza nimic…si din taxele noastre (dublate sau chiar triplate), se vor plati acele parcari de biciclete. Sa se faca aici Turul Frantei…..si uite asa, bacauanii au mai fost inca o data prostiti. Bravo ba baieti!, Se invarte Bacovia in mormant…el alesese in operele lui PLUMB , iar voi ati als pt 4 ani – CACAT!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.