Primele rezultate ale autopsiei lui Dinu Damaschin


Dinu Damaschin a fost la Spitalul Judetean Bacau cu doar 1 zi inainte de proces. El a fost verificat la 4 sectii iar doctorii au constatat ca viata nu ii este pusa in pericol.

„Dinu Damaschin a fost prezentat cu doar 1 zi inainte de deces , pe 16 februarie la Spitalul Judetean Bacau la 4 sectii : sectia cardiologie , gastroenterologia , boli de nutritie si psihiatrie. Nici unul dintre medicii specialisti care l-au consultat nu s-au pronuntat in sensul internarii sale de urgenta in spital. S-a considerat ca nu se afla intr-o stare de sanatate de natura sa-i puna viata intr-un pericol iminent. „ a declarat Narcisa Butnaru , purtator de cuvant Politia Bacau

Medicii legisti i-au facut astazi autopsia pentru a afla de ce a murit Dinu Damaschin. In urma investigatiilor s-a dovedit ca Dinu Damaschin a suferit de tulburari de ritm cardiac si de edem pulmonar. De asemenea el prezenta si ciroza hepatica.

„A fost efectuată necropsia. Din primele rezultate, este exclusă moartea violentă, este o moarte patologică, urmează să se stabilească cu exactitate după efectuarea examenelor paraclinice. Deocamdată nu s-a stabilit nimic care să conducă la faptul că a fost vorba de o moarte violentă.” a declarat procurorul Cristinel Ciocăniță pentru B1.

Dinu Damaschin a fost in greva foamei aproximativ 2 luni. Pe toata durata protestului acesta a fost supravegheat de catre un medic si a facut vizite repetate la spital.

 

 

 

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

3 comentarii

  1. Extraordinar ,cine l-a pus sa faca greva foamei? A incercat iar cu prosteala dar de data asta i-a fost fatala! Oricum toate astea nu i se trag de la greva foamei!

  2. Sanatos tun dupa greva foamei? Scuipa sange abia mergea…era aproape mort..sunt multi vinovat incepand de la doctori,procurori..etc. nu e normal ,suntem in 2012..nu in anul 1000…lumea a 3aaa halal rusine bacau

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.