Primele 40 de noi locuri la cresa au fost date in folosinta


Printr-o investitie a Municipiului Bacau, se vor da in aceasta luna in folosinta 40 de noi locuri la cresa. Locuri au fost amenajate in incinta Creșei nr. 6 (lângă Cora) și a Grădiniței Rază de Soare. Noile locuri vor deservi două grupe de copii, iar în perioada următoare Primăria va susține financiar amenajarea a cel puțin încă 100 de noi locuri la creșă.

„Credința mea este că investind în copii, investim de fapt în viitorul comunității băcăuane. Ani de zile, Bacăul s-a confruntat cu o lipsă acută de locuri la creșă, părinții fiind puși în dificultate de această penurie. Investițiile realizate de Primărie înseamnă, înainte de orice, un gest firesc, de normalitate. Incintele amenajate oferă condiții moderne, adaptate copiilor cu vârsta de până la 3 ani.Mulțumesc viceprimarului Dragoș Ștefan pentru implicarea în acest proiect de suflet, a cărui materializare arată, odată în plus, că ceea ce promitem, realizăm, respectând astfel angajamentele luate în fața băcăuanilor, indiferent câte piedici vom întâmpina. „ a declarat primarul Necula

crese_bacau

Pâna la jumătatea lui 2017, Primăria Bacău va finanța amenajarea spațiilor necesare funcționării altor două grupe la Grădinița 28 – 40 locuri (în spatele Pieței Sud), respectiv la Grădinița 27 – patru grupe – 80 de locuri.

 

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.