Primarul Viziteu, suspect in „dosarul apartamentul”. O angajata din primarie, membra USR, ar fi stat ilegal intr-un imobil ce apartine institutiei

11

In urma unei anchete publicate de Ziarul de Bacau, DNA Bacau s-a autosesizat si face cercetari intr-un dosar ce are legatura cu o functionara din primaria Bacau – membra USR – care a folosit un apartament ce apartine institutiei, fara a respecta procedura legala.

Potrivit unor surse, dupa ancheta publicata in presa locala, persoana in cauza ar fi fost fortata sa demisioneze din USR si i s-ar fi sugerat sa achite chiria pe perioada de aproximativ 2 ani de zile – cat a stat in acel aprtament. Acest lucru era imposibil, avand in vedere ca ea nu avea nici un act prin care sa poate justifica suma datorata.

Primarul Viziteu a anuntat ca are calitatea de suspect in dosarul penal instrumentat de DNA Bacau:

Am să stric un subiect bun și am să anunț eu că în speța cu apartamentul de serviciu în care a locuit, pentru o perioadă, o angajată a primăriei, am fost informat ca am statut de suspect, alături de alți functionari din primarie. Aștept să se încheie rapid această poveste și am încredere că și procurorii își doresc același lucru.” a transmis primarul Viziteu

Angajata în cauză este Cerasela Ionela Cocalea, inspector de specialitate la Baze Sportive, în cadrul Primăriei Bacău, care de curând a primit atribuții de conducere a serviciului. Aceasta este și membră USR Bacău. De o bună bucată de vreme, Cocalea locuiește într-un apartament de peste 100 de mp, dotat și utilat modern, pe strada Pictor Aman 94, chiar lângă noul sediu al Primăriei. Este vorba despre clădirea unde funcționează Inspectoratul de Stat în Construcții, care la etajele superioare are apartamente de locuit. Aici, Municipiul Bacău deține 4 locuințe de serviciu. Două sunt date spre folosință Teatrului Bacovia, unul Poliției Locale, iar altul în administrarea Primăriei. (integral aici)


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

11 comentarii

  1. Nu va este rusine?cand aveau altii dosare ieseati in strada pt dna,acum a inceput campania electorala sanki.ati facut numa panrami in primarie,angajari ilegale de cand ati venit,condamnati si asa plecati cu dosare.Bacaul e distrus,iesiti pe strazi,nu e una fara gropo,un trotuar drept,nu exista un parc renovat in mandatul dvoastra!!!

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.