Primarul Viziteu : Rezerva de apă funcționează la capacitate maximă

3

Primarul Mun Bacau, Lucian Viziteu, a declarat ca Rezerva de Apa a orasului functioneaza la capacitate maxima si CRAB ar trebui sa furnizeze apa la robinete :

Update 2 : “Rezerva de apă funcționează la capacitate maximă.

Acum depinde doar de CRAB sa produca apă din alte surse, care sa fie transportată prin pompele Rezervei. Și tot de CRAB depinde sa gestioneze rețeaua astfel încât băcăuanii sa aibă cat mai multă apă pe durata remedierii avariei.

Pentru o bună informare reamintesc ca “Rezerva de apă”, incorect denumită acum mulți ani, reprezintă o rețea de transport al apei (adica pompe de mare capacitate si un sistem de conducte) si nu implica si capacitați de stocare sau de producție de apă.” A precizat primarul Viziteu

———————

Update 1 : “Nouă avarie anunțată de CRAB. Am luat imediat măsuri și Rezerva de apă deja transportă la peste 50% din capacitatea maximă. CRAB nu are niciun motiv sa restricționeze programul de furnizare în timpul zilei.

Recomand tuturor să aibă un comportament normal de utilizare a apei, astfel încât toți băcăuanii să beneficieze de apă, indiferent de etaj.

Am discutat deja cu cei din conducerea CRAB și urmează să transmit și Comitetului Local pentru Situații de Urgență că apa la robinetele băcăuanilor NU ar trebui să fie restricționată de CRAB în timpul zilei.

Sunt acum la Rezerva de Apă, pentru a mă asigura că totul funcționează la parametrii normali. La jumătate de oră după ce s-a anunțat avaria, pompele de aici urcaseră deja la jumătate din capacitatea maximă și ne așteptăm ca aceasta să fie atinsă în cel mai scurt timp.

Am primit asigurări că rezervoarele municipiului sunt pline, astfel încât CRAB nu are niciun motiv pentru a opri furnizarea apei pe timpul zilei.” a transmis primarul Viziteu

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

3 comentarii

  1. Nu ai ce sa ii ceri unuia care nu stie pe ce lume este. In liosa de argumente spunr doar bazaconii. Dar sper ca anul viitor sa nu aiba curwjul sa candideze ca se va face de ras asa cum si usr ul s a facut pana,acum. Oricum tupeul si nesimtirea lui si a gastii lui este mare. Eu ma fqceam mic si plecam acasa.

  2. Daca functioneaza eu de ce nu am apa. Numai minciuni puteti sa spuneti. Sa va fie rusine. Sunteti niste pacalici. Cine crezi ca te crede. Ati furat tot ce sa putut. Ati mai distrus si orasul asta. O gramada de santiere incepute la care nu sa mai vazut nici un muncitor de saptamani intregi. Ati spart tot parcul si la-ti abandonat. Insula e a nimanui. Degeaba ai piste de biciclete pe insula ca nu ai voie pe ele. La fel o sa faceti si in parc dupa ce terminati pistele. Pietonii se impiedica pe trotuarul spart de langa pista de bicicleta. Stazile sunt mai inguste cu o banda ca aia e avem pista. Cred ca de aterizare ca biciclete eu nu am vazut in Bacaul asta. Bani aruncati pe geam . Asfaltam strazile bune dar cele rele nu. De exemplu Corbului are borduri de 6-7ani dar asfalt nu. Bicaz gauri

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.