Primarul Viziteu l-a ironizat pe Emil Boc: „Pare că administrația clujeană s-a străduit ca mașina să fie cea mai folosită. Oricum, la ce prețuri sunt la chiriile din Cluj, poți să te mulți cu totul în mașină”

0

Prezent la Liga Alesilor Locali, ce a avut loc in Cluj, primarul Municipiului Bacau, Lucian Viziteu l-a ironizat pe edilul de Cluj. Potrivit actualdelcuj.ro, atat Viziteu cat si primarita Lasconi de la Campulung, au transmis ca aglomeratia din Cluj le-a dat mari batai de cap si ca lipsa alternativelor lasa de dorit.

Primarul Bacăului chiar l-a ironizat pe Emil Boc, spunând că a înțeles, într-o singură zi cât s-a aflat la Cluj Napoca, că administrația locală pare că s-a străduit ca mașina să fie lucrul cel mai folosit și că oamenii parcă stau numai în mașini:

Și oricum, la ce prețuri sunt la chiriile din Cluj Napoca, și la cât se stă în trafic, poți să te muți cu totul în mașină”, a adăugat Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu.

Primarul USR a mai punctat că pistele de biciclete în Cluj Napoca sunt doar „vopsite”, în timp ce în orașul său a fost creată o pistă funcțională, de 23 de km.

La Bacău, în mandatul meu am creat cei 23 de km de piste de bicicletă, dar funcționale, nu vopsite”, a spus Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu. El a adăugat că în Bacău întreg orașul poate fi străbătut de la un capăt la altul în maxim 15 minute, și chiar dacă, într-adevăr, ca suprafață Bacăul este mai mic decât municipiul Cluj Napoca, tot nu există nicio justificare pentru faptul că orașul lui Boc nu este prietenos cu locuitorii săi.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.