Primarul Viziteu da vina pe CRAB pentru nefunctionarea Rezervei de Apa si anunta cand vor avea bacauanii apa la robinete


Primarul Bacaului, Lucian Viziteu, a tinut marti, seara, o conferinta de presa in care a explicat ce se intampla cu Rezerva de Apa si cand vor avea bacauanii apa la robinete. Edilul a precizat ca Primaria nu raspunde de avarii, ci Compania de Apa pe care o invinovateste pentru nefunctionarea investitiei:

Investitia Rezerva de Apa a fost finalizata de Municipiul Bacau in aprilie 2021. In acest moment nu toti bacauanii beneficiaza de apa, prin Rezerva de Apa. Rezerva functioneaza de doua luni de zile iar bacauanii au apa – cei din Gheraiesti, ANL Gheraiesti, Strada Stefan cel Mare, strada Milcov, Serbanesti si Izvoare. Bacauanii din aceste zone au apa, prin Rezerva de Apa.

CRAB are in administrare Rezerva de Apa din septembrie 2021 si trebuie sa raspunda de ce nu au apa bacauanii prin aceasta investitie. In fapt, serviciul public de alimentare cu apa si canal din Municipiul Bacau nu este in reponsabilitatea Primariei ci este delegat catre CRAB. CRAB nu a facut racordarile la timp iar CJ Bacau nu a terminat investitiile din Gharaiesti la timp. CJ a terminat investitia din Gheraiesti in decembrie – acolo de unde ar trebui sa vina apa prin Rezerva de Apa.” a precizat primarul Viziteu

Edilul a anuntat ca apa va veni la robinete in cel mai bun caz joi, iar in cazul pesimist vineri seara:

Scenariul cel mai optimist este ca maine dimineata (miercuri ) se va termina reparatia si vom avea apa peste 24 ore (joi), scenariul pesimist este ca vor finaliza reparatia miercuri seara si va fi apa vineri seara.” a mai spus Lucian Viziteu

4 COMENTARII

  1. Iar e altcineva de vina domn primar?????când a venit zăpadă erau de vina cei de la drumuri,acum e de vina CRAB…doar dumneata nu ai vreo vina,cum poți fi asa nemernic????îți place ca în orașul în care esti edil sa stea lumea la coada ca la colhoz pentru apa????e o mare bătaie de joc la adresa băcăuanilor care te au votat….

  2. Dacă sunt vinovații cei de la CRAB , nu mai stați cu declarații și scuze, imediat ar fi trebuit demiși și sancționați. Oameni nu au nevoie de scuze și nu vor să piardă timp să caute un vinovat ,au nevoie de apă și de siguranța că aceste avarii să nu se mai repete. E o crimă să rămâi fără apă în plină pandemie. Sunteți prera moale domnule primar, chiar nu citiți , nu auziți nemulțumire oamneilor, orașu e murdar, gropi, cheltuiți banii aiurea ,bine că țineți în primărie salariații pe salarii marii și sunte de sporuri.

  3. Prostii !!! Unde este apa pe Stefan cel Mare (numere pare-pe Partea Arena Mall) ??? Rezerva de Apa – vai de voi ! De luni seara nu a fost o picatura de apa ! Primarul MINTE ! Un nerusinat neomarxist !

  4. Toti sunteti mincinosi si noi suferim! Unde e apa? M-am saturat sa tot car apa. Nici cuburile puse prin cartiere nu a apa,mai verificatile si poate le umpleti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.