Primarul Viziteu anunta demararea unui studiu de 225.000 euro pentru un nou pod peste Bistrita


Primarul Municipiului Bacau, Lucian Viziteu, a anuntat demararea unui studiu de 225.000 euro ( 1.1 milioane lei ) pentru un nou pod peste Bistrita. Acesta ar putea fi construit din strada Milcov – pana in Letea Veche.

Serviciile de proiectare, la fel ca și studiile de trafic, geo, hidro și documentațiile cadastrale vor fi realizate de Routte Construct și Rutier Conex XXI. Contractul pentru realizarea studiului are o valoare de 1.1 milioane de lei, iar durata de realizare este de 5 luni.

Este primul pas concret pentru realizarea acestui obiectiv strategic (aflat pe agenda publică de 20 de ani, doar ca promisiune) pentru municipiul Bacău și o obligație legală, așa cum am mai spus! Pentru cei care tranzitează orașul, cei care lucrează în municipiu sau locuiesc în afara lui va fi un mare avantaj existența acestui pod. Suntem în discuții avansate cu Compania de Drumuri pentru ca Primăria Bacău să gestioneze această investiție și să obținem fonduri europene prin Planul Operațional de Transport, care este în aprobare la Guvern.” a anuntat primarul Viziteu

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.