Primarul Viziteu anunta ca Transport Public a renuntat la litigiul cu municipalitatea: „Poate începe reforma serviciului public de transport în comun”


Primarul Bacaului, Lucian Viziteu, a anuntat miercuri ca Transport Public – societatea care gestioneaza transportul in comun in mun. Bacau – a renuntat la litigiul cu municipalitatea. In aceste conditii, spune primarul, se vor putea accesa mai repede fonduri europene pentru modernizarea flotei auto :

In urma unui dialog profesionist și constructiv cu echipa Transport Public SA, am decis să închidem amiabil litigiul dintre societate și municipalitate. Astfel poate începe reforma serviciului public de transport în comun. Prin renunțarea Societății la procesul cu Municipalitatea, vom putea contracta mai repede fondurile europene pentru o noua flotă auto!

Salut astăzi decizia matură a Transport Public SA, în sprijinul băcăuanilor. Pentru mine asta demonstrează pe de o parte încrederea în bunele intenții ale aparatului administrativ, iar pe de altă parte încrederea în procedura concurențială transparentă care va urma în conformitate cu Regulamentul European!

Conform hotărârii de consiliu local, Transport Public va asigura continuitatea serviciului de transport în comun, iar noi vom putea începe modernizarea sistemului mai repede decât dacă am fi așteptat ani de zile o decizie a instanței.Și nu ne limităm doar la transportul public în municipiul reședința ci la întreaga zona metropolitană.” a precizat primarul Viziteu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.