Primarul Neghina, multumit de fondurile alocate prin Programul Anghel Saligny pentru Onesti


Primarul Municipiului Onesti, Laurentiu Neghina, s-a declarat multumit de fondurile alocate prin Programul National Anghel Saligny. Onestiul a primit 32.000.0000 lei pentru modernizare drumului „Calea Adjudului, DN 11A (drum de categoria III)”:

Ieri, 22 Iulie 2022 s-a publicat lista cu alocările bugetare pentru județul Bacău, prin Programul Național Anghel Saligny. Oneștiul a primit 32.000.000 lei, o sumă de care eu mă declar mulțumit. Faptul că toate primăriile din județ au primit finanțări corecte pentru diferite proiecte de interes local se datorează intrării Partidului Social Democrat la guvernare. Asta este parerea mea pe care mi-o asum cu toată responsabilitatea. Mulțumesc!” a declarat primarul din Onesti – Laurentiu Neghina

Europarlamentarul Dragos Benea a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca Onestiul a primit timp de 2 ani zero fonduri – ca si cum nu ar exista pe harta ( in timpul guvernarii PNL/USR 2020 si 2021 ). Benea a mai spus ca prin finantarile de la Guvern si prin cele de la CJ, in Onesti se vor realiza investitii notabile :

Al doilea municipiu al județului și locuitorii săi nu pot fi umiliți, așa cum au fost în 2020 și 2021, când – cu prilejul rectificărilor bugetare – Oneștiul a primit 0 (zero) lei ca și cum nu ar exista pe hartă. În același timp, în echipa PSD Bacău ne place să credem că suntem oameni de cuvânt și că, mai devreme sau mai târziu, angajamentele pe care le luăm – în ceea ce privește dezvoltarea comunităților locale – se materializează.

Alocarea primită de Onești prin programul național „Anghel Saligny” este dovada că proiectele municipiului de pe Trotuș se află în vederile Guvernului, dar mai ales că sprijinul primit de aceste inițiative din partea echipei social-democrate băcăuane s-a dovedit hotărâtor în obținerea finanțării de 32 milioane lei. Doar muncind împreună vom reuși să concretizăm obiectivele asumate.

În susținerea acestei constatări stau și alte argumente incontestabile: să nu uităm că la Onești – mulțumită efortului consecvent al Consiliului Județean Bacău – se realizează investiții notabile, precum modernizarea & reabilitarea energetică a spitalului (cofinanțare asigurată de CJ) sau refacerea străzii Industriilor. Este modul în care noi înțelegem să facem și să fim o echipă, stimulând dezvoltarea locală și – prin asta – dând sens strădaniilor pe care administrațiile locale le depun în comune, orașe și municipii.” a spus Dragos Benea

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.