Primarul Necula a venit la protestatarii de pe Calea Barladului si le-a promis ca marti, in sedinta de CL, se vor aloca bani pentru strada

Publicitate

Duminica, mai multe persoane au blocat strada Calea Barladului din Bacau, protestand impotriva asfaltului plin de gropi. Circulatia a fost blocata in zona mai multe ore, dupa ce protestatarii au ales sa se plimbe incontinuu pe trecerea de pietoni.

Protestatarii au cerut ca primarul Bacaului, Cosmin Necula, sa vina sa le asculte supararile. Intrucat primarul nu se afla la acea ora in Bacau, la fata locului a fost viceprimarul, Constantin Scripat. Protestatarii nu s-au multumit cu venirea vicelui si au continuat protestul.

In jurul orei 15:30, la fata locului a sosit primarul Bacaului, Cosmin Necula. Acesta le-a promis protestatarilor ca marti, in sedinta de Consiliu Local, se vor aloca bani pentru aceasta strada:

„Strada nu se poate face prin petice. Trebuie decopertata si turnat un covor asfalatic. Eu va propun sa ne vedem saptamanal, ca sa aflati cum evolueaza lucrurile cu aceasta strada.” a declarat primarul Bacaului, Cosmin Necula

Dupa plecarea primarului, protestatarii au oprit actiunea si traficul a revenit la normal.

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here