Primarul Laurentiu Neghina a demisionat. Viceprimarul Jilcu ii preia atributiile iar Neghina ii va fi consilier personal

1

Dupa ce a pierdut definitiv procesul cu ANI, primarul Neghina urma sa fie demis de prefect. Pentru a evita acest lucru, acesta si-a inaintat demisia, astfel ca viceprimarul Adrian Jilcu va prelua atributiile de primar. Neghina il va sustine pe Jilcu pentru a deveni primar in Onesti, la alegerile din 9 Iunie. Jilcu va candida din partea PSD:

Astăzi mi-am înaintat DEMISIA DE ONOARE! Am recurs la acest gest din două motive: Pentru a înțelege chiar și cei mai aprigi dușmani ai mei că nu țin cu dinții de funcția de primar si Pentru a demonstra că Adrian Jilcu, viitorul primar al Oneștiului, poate să conducă Primăria cu aceeași mână de fier, așa cum am făcut-o eu.

De asemenea, vreau să vă asigur că voi rămâne alături Adrian și îmi voi pune în slujba comunității toată experiența și priceperea mea în calitate de consilier personal.Adrian Jilcu este actualul viceprimar, alături de care am plecat la drum în urmă cu aproape 4 ani și împreună cu care voi continua pentru viitorul Oneștiului.Dumnezeu să aibă în pază Oneștiul și oneștenii!” a transmis Neghina

Neghina va anunta in scris CL si Prefectura. La prima sedinta de CL se consemneaza demisia si devin aplicabile dispozitiile.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

  1. Câta ipocrizie sa-ți dai demisia „de onoare” după ce ai fost dovedit INCOMPATIBIL dar sa rămâi la ciolan. Preacuviosule cine te-a propus sa fi consilierul marionetei JILCU pe care tu însuti l-ai cocoțat in funcție ? In loc sa-i faci campanie lui JILCU pe banii tăi vrei sa plătească tot cetațenii ?

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.