Primarul face apel la bacauani sa nu se lase manipulati de informatiile false aparute pe retelele de socializare

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a asigurat bacauanii ca nu exista nici o problema la conducta si ii roaga sa nu se lase manipulati de informatiile de tip „fake-news” aparute pe retelele de socializare.

Apa a ajuns la Barati, cu un debit de 500mc/ora, fiind acumulata in rezervoare. Pana maine dimineata, apa va atinge debitul normal de furnizare, adica 1400 mc/ora.

„Conform informatiilor ce mi-au fost transmise de catre conducerea CRAB, apa a ajuns la Barati cu un debit controlat de 500 mc/ora, fiind acumulata in rezervoare.

S-a optat pentru aceasta solutie din ratiuni de siguranta, intr-o situatie in care precautia trebuie sa fie cuvantul de ordine.

Potrivit conducerii CRAB, atingerea debitului normal de furnizare a apei (1400 mc/ora) se va realiza in prima jumatate a zilei de maine.

Efectivele Primariei furnizeaza neintrerupt apa nepotabila in cele 58 de locatii amenajate in oras, respectiv apa potabila in cele 11 locatii. Distributia va continua si in cursul zilei de maine, pana la intrarea in parametri normali a furnizarii apei de catre CRAB.

Fac apel la bacauanii de buna credinta sa nu se lase manipulati de informatiile false distribuite inca de dimineata in spatiul public si sa nu contribuie la amplificarea unei stari de surescitare in randul populatiei.

Sunt suficiente persoane rau intentionate care spera sa isi creeze false beneficii exploatand politic si mediatic situatia de criza prin care trec bacauanii in ultima saptamana.” a declarat Cosmin Necula

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

1 comentariu

  1. Claudius, un imparat roman cu handicap si o sotie curva a facut un apeduct care a furnizat apa timp de cateva decenii. Astia nu sunt in stare in secolul 21 sa faca o conducta care sa alimenteze un oras mai mic decat era Roma in timpul lui Claudius.

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here