VIDEO : Primarul din Prajesti , Eugen Antica si candidatul UNPR la Primaria Onesti, Laurentiu Neghina ,8 luni de inchisoare cu suspendare

1
Eugen Antica (foto A1.ro)
Eugen Antica (foto A1.ro)
Laurentiu Neghina
Laurentiu Neghina

Primarul din Prajesti , Eugen Antica si candidatul UNPR la Primaria Onesti, Laurentiu Neghina  au fost condamnati la 8 luni de inchisoare cu suspendare pentru infractiunea de cumparare de influenta, si au un termen de incercare de 2 ani si 8 luni.

40 de persoane care au facut parte din dosarul „Spaga la Bac” de la Podu Turcului au fost condamnate de instanta Bacau. Acestia au primit pedepse cu suspendare. Tribunalul Bacau i-a condamnat miercuri , 29 februarie 2012 , in dosarul „Spaga la Bac” de la Podu Turcului.

Peste 40 de persoane au sustinut in mod fraudulos examenul de bacalaureat in vara anului 2010, atunci cand procurorii DNA au deschis dosarul de la Liceul „Alexandru Vlahuta” din Podu Turcului. 90 de persoane au fost anchetate , dar o parte au fost condamnate anul trecut. Restul de 40 au fost condamnati miercuri. Printre ei se numara si primarul din Prajesti , Eugen Antica dar si candidatul UNPR la Primaria Onesti , Laurentiu Neghina.

Daca pana in iunie 2012 , procesul se incheie definitiv , cei doi risca sa nu mai poata candida la alegerile locale din vara 2012.

1 COMENTARIU

  1. Asta e primaru care a pus numele la strazi dupa rudele lui..ce inseamna sa nu ai scoala..sa cumperi bacu..cea mai mare vina o au cei care au ales un astfel de om

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.