Primarul David Edmond Leonard, din Luizi-Calugara, s-a „transferat” de la PNL la PSD Bacau: „Am vazut o abordare directa si umana in rezolvarea oricarei probleme”

0

Primarul comunei Luizi-Calugara, David Edmond Leonard, a decis sa se „transfere” de la PNL la PSD, unde va candida pentru un nou mandat la alegerile locale din 9 iunie. Edilul a precizat ca alegerea a fost destul de simpla, intrucat la CJ Bacau si la Prefectura a gasit intelegere si o „abordare directa si umana” pentru rezolvarea problemelor din comunitate:

Am ales sa fac parte din aceasta echipa pentru ca ei au inteles ca dezvoltarea in anumite zone, din jurul Bacaului, este interdependenta de municipiul Bacau si de Consiliul Judetean Bacau. Am luat aceasta decizie datorita profesionalismului cu care prefectul si presedintele CJ Bacau au actionat si, fara nici o lauda, aici am vazut o abordare directa si umana pentru rezolvarea oricarei probleme. Am inteles ca „pentru Luizi” inseamna pentru Municipiul Bacau si pentru Consiliul Judetean Bacau.” a transmis primarul din Luizi Calugara – David Edmond Leonard

Presedintele PSD Bacau, Dragos Benea, a dat de inteles ca vor urma si alte transferuri si nu considera aceste „transferuri” ceva nefiresc. Benea a precizat ca primarul si-a dus mandatul pana la capat, insa „cand esti dezamagit de o echipa” nu trebuie sa ramai acolo.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.