Primarul Bacăului vrea să cumpere/închirieze un spațiu de peste 4.000 mp pentru a muta sediul instituției

0

Conform unui proiect de hotărâre, inițiat de primarul Viziteu, aflat pe ordinea de zi a următoarei ședințe de Consiliu Local, primăria Bacău ar putea închiria sau cumpăra un spațiu de minim 4.000 metri pătrați, pentru un nou sediu.

În expunerea de motive, primarul Viziteu arată că actuala clădirea unde se află sediul primăriei, nu mai corespunde din punct de vedere funcțional, al rezistenței și stabilității, normelor PSI, dar și siguranței în exploatare, aceasta fiind edificată în urma cu aprox.50 de ani.

Clădirea actuală nu dispune de spații corespunzătoare desfășurării activităților, birourile fiind mici, spații de arhivă insuficiente, nu are obținut Certificat Energetic, nu are suficiente locuri de parcare atât pentru salariați cât și pentru cetățenii care frecventează clădirea. Aceste aspecte generează stări de disconfort în relaţia cu cetăţenii, dar şi întârzieri în furnizarea serviciilor, procesarea şi eliberarea documentelor.” – se mai arată în expunerea de motive a primarului Viziteu


Tu ce parere ai? Lasa un comentariu mai jos.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.