Primariile din Bacau, ajutate de Guvern

0

Agentii economici care au incheiat contracte cu primariile din judetul Bacau, ale caror creante nu au fost achitate au primit un sprijin din partea Guvernului Romaniei.

Printr-o Ordonanţă de Urgenţă cu privire la rectificarea bugetului de stat pentru anul 2012, Executivul a dispus distribuirea a peste 11.800 de lei unităţilor administrativ teritoriale cu probleme din Bacău, care reprezintă o sumă defalcată din Taxa pe Valoarea Adăugată destinată echilibrării bugetului local. În această situaţie sunt atât agenţi economici care au executat lucrări de asfaltare, cât şi de prestatori de servicii de producere, transport şi distribuţie a energiei termice.

Condiţia care trebuie îndeplinită pentru a putea intra în posesia banilor, primăriile trebuie să facă dovada că obligaţiile financiare  sunt scadente cu 90 de zile la data când de solicită fondurile. Cererile trebuie depuse la secretariatul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice până la data de 10 septembrie. Direcţia de Finanţe va înştiinţa agenţii economici contribuabili în legătură cu stingerea datoriilor în termen de 10 zile de la data distribuirii sumelor.

 

Sursa : impulstv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.