Primaria urmeaza sa amenajeze un giratoriu la intersectia Alexandru Șafran-Poligonului-Alexei Tolstoi (zona RAR)


Viceprimarul Bacaului, Cristian Ghinghes, a anuntat ca s-a dat aviz favorabil pentru amenajarea unui sens giratoriu, pe „centura mica”, la intersectia strazilor Alexandru Șafran-Poligonului-Alexei Tolstoi (zona RAR).

Comisia a deliberat și a avizat favorabil geometria propusă de proiectant pentru amenajarea sensului giratoriu care urmează să fie realizat pe „centura mică”, în intersecția străzilor Dr. Alexandru Șafran-Poligonului-Alexei Tolstoi (zona RAR).

De asemenea, a fost aprobată înființarea unei treceri de pietoni pe str. Nordului nr. 6-8 și a fost avizat un acces auto pe proprietatea Clinicii Sante (Carpați nr. 23), condiția fiind amenajarea de către solicitant a unui trotuar în fața locuințelor.

Suplimentar, la intersecția străzilor Mihai Viteazul și Libertății va fi amenajată anul acesta semaforizarea propusă de ceva vreme, iar în cvartalul Martir Horia-Ardealului-Mioriței a primit undă verde documentația de amenajare integrată (cu spații verzi, locuri de joacă și facilități pentru biciclete) a parcărilor în locul garajelor existente.” a anuntat Ghinghes


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedent440 de noi cazuri COVID, in judetul Bacau, in ultimele 24 de ore
Articolul urmatorRupt de beat, a intrat in gardul unei case

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.