Primăria „sparge” 120.000 lei pe festivalul „Arlekin” și Hramul Bacăului


arlekinPentru organizarea ediției cu numărul 19 a festivalului „Arlekin”, Primăria Bacău pregătește un buget de 120.000 lei (aproape 40.000 euro). Suma, considerabilă, are menirea de a  acoperi și cheltuielile prilejuite de organizarea Hramului Bacăului, la sfârșitul lui iunie.

Festivalul Arlekin are loc în acest week-end, începând chiar de vineri 30 mai, el urmând să se suprapună cu festivalul „Bucuria în Mișcare” organizat în Bacău se Asociația 11even și Fundația Comunitară.

Potrivit proiectului de hotărâre, inițiat de purtătorul de cuvânt al municipalității, Primăria va cheltui 32.000 lei cu susținerea unor activități sportive subsumate festivalului „Bucurie în Mișcare”, dar și 7000 lei pentru realizarea de „tipărituri diverse” (materiale promoționale).

Tot 32.000 lei vor merge pe acoperirea cheltuielilor cu soliștii, cluburile și ansamblurile folclorice, urmând ca pentru „invitați” Primăria să cheltuiască alți 10.000 lei. Proiectul  de hotărâre urmează a fi aprobat în ședința de vineri a Consiliului Local Bacău (ședința ordinară pe luna mai).

*Sursa foto: Kristofer

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

2 comentarii

  1. Foarte tare. Orasul asta este distrus din toate punctele de vedere. Toate strazile sunt sparte. PNL a luat aproape nimic la EUROPARLAMENTARE si totusi, bunul nostru primar ROMEO STAVARACHE (ales de prostime) si dragul nostru deputat LUCIAN CIUBOTARU (ales tot de…prostime), nu au invatat nimic din lectia primita si nici nu vor invata vreodata, pentru ca bonificatiile financiare primite de la firmele ce executa lucrari in Bacau.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.