Primaria Comanesti s-a ales cu dosar penal si amenda de 50.000 lei pentru muntele de moloz depozitat in mijlocul naturii

Surse din Ministerul Mediului au declarat pentru G4media ca Primaria Comanesti este cea care a depozitat muntele de moloz in mijlocul naturii. Aceste deseuri provin de la diverse demolari din oras, fiind transportate de agenti economici la recomandare Primariei Comanesti.

Garda de Mediu susține că depozitarea de deşeuri s-a făcut fără ca primăria să deţină un act de reglementare din punct de vedere al protecţiei mediului, motiv pentru care Primăria Comăneşti a fost amendată contravenţional cu 50.000 lei şi obligată să aducă terenul la starea iniţială în termen de 60 de zile. Totodată, au fost sesizate organele de cercetare penală pentru încălcarea unei Ordonanţe de Urgenţă privind depozitarea deşeurilor în afara spaţiilor autorizate. Plângerea a fost făcută de Garda de Mediu Bacău.” au transmis jurnalistii de la G4media

Seful Garzii de Mediu Bacau, Ciorcila Nicu Daniel, a intrat in concediu de odihna. Potrivit declaratiilor de avere, in 2019, acesta a fost angajat simultan atat la Politia Locala Bacau – de unde catiga anual 45.000 lei – cat si la Garde de Mediu Bacau – de unde incasa peste 50.000 lei anual. Detalii aici.

In anul 2022, acesta nu si-a publicat declaratia de avere pe site-ul Garzii de Mediu. Ultima declaratie este din anul 2021. Potrivit unor surse, seful Garzii de Mediu Bacau este un fan al motocicletelor, fiind apropiat de un lider PNL din Bacau – Claudiu Nastasa.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.