Primaria Bacau va organiza in perioada 1 – 5 iunie „Festivalul Copiilor”


Luni, 23 mai, consilierii locali ai Municipiului Bacau au aprobat proiectul de hotarare cu privire la organizarea „Festivalului Copiilor”. Astfel, in perioada 1 – 5 iunie, in Municipiul Bacau vor avea loc o serie de activitati, competitii si concursuri dedicate copiilor. Participarea va fi gratuita:

Acest eveniment de sărbătoare dedicat copiilor este o tradiție pentru municipiul Bacău, iar în acest an propun asigurarea serviciilor și materialelor necesare bunei desfășurări a acestor activități din bugetul local. În acest moment se pot organiza evenimente culturale fără alte restricții, cum a fost în cazul ultimilor 2 ani (2020-2021), și îmi propun în acest an, prin colaborare cu toate instituțiile, cluburile, organizațiile și ONG-urile care doresc să se implice voluntar, să organizăm un eveniment prin care să oferim posibilitatea de a se bucura în timpul liber și de a-și prezenta talentul în fața publicului, tuturor copiilor care doresc să se înscrie la activități, competiții, concursuri, inclusiv a celor care sunt reprezentanți ai cluburilor, școlilor, organizațiilor din municipiul Bacău precum și artiștilor locali, în cadrul activităților și concursurilor organizate cu această ocazie.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, motivat de specificul aparte al activităților cu copiii și necesitatea asigurării unor coordonatori ai activităților cu experiență, pregătiți pentru orice împrejurări, precum și pentru ridicarea gradului calitativ, propun organizarea în asociere cu Palatul Copiilor Bacău a activităților specifice evenimentului ”1-5 iunie – Festivalul Copiilor” și alocarea sumei de 114.000 lei fără TVA (135.660 cu TVA) din bugetul local al municipiului Bacău pentru acoperirea cheltuielilor.” se arata in proiectul de hotarare

Evenimentul se va desfasura în Piața Tricolorului, Parcul Catedralei si la Teatrul de Vara. In aceste zone se vor desfasura activități cultural – artistice, sportive și recreative destinate publicului larg, cu acces liber gratuit, celebrând astfel Ziua Copilului.

Pe perioada evenimentului vor avea loc reprezentații și jocuri în aer liber, activități recreative, sportive, sesiuni de antrenament, competiții sportive de amatori, reprezentații de dans sportiv, spectacol muzical, concursuri pentru copii, activități sportive, expoziții de artă, spectacole de animație și animatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.