Primaria Bacau refuza sa transmita documente publice. Dorin Chirilescu: „Primarul Bacăului a demonstrat că are ceva de ascuns și îl asigur că voi urma toate căile legale”


Consilierul local Dorin Chirilescu a publicat un raspuns transmis de Primaria Bacau, prin care aceasta refuza sa-i puna la dispozitie un contract de inchiriere dintre UAT Municipiul Bacau si o firma privata. Chirilescu spune ca toata procedura s-a facut prin diverse inginerii care ar fi favorizat un anume castigator:

ESTE DE NOAPTEA MINȚII cum acest primar calcă în picioare dreptul consilierilor locali de a fi informați REFUZÂND să îmi pună la dispoziție un contract de închiriere cu caracter public, încheiat între O SOCIETATE COMERCIALĂ și UAT Bacău, pe care eu îl reprezint. Prin refuzul de a pune la dispoziție acel document care stă la baza unei închirieri dubioase, primarul Bacăului a demonstrat că are ceva de ascuns și îl asigur că voi urma toate căile legale de a obține documentele pe care AM DREPTUL, în calitate de consilier local, să le primesc.” a transmis Dorin Chirilescu

Contractul la care face referire Chirilescu este unul de inchiriere a unei suprafete de teren din str. Alecu Russo nr.15A. Terenul nu ar fi fost inventariat de UAT Municipiul Bacau.

Primaria a refuzat sa-i transmita documentul, invocand norme GDPR. Consilierul spune ca datele cu caracter personal puteau fi sterse, pentru a evita orice incalcare a legii:

Dacă existau date cu caracter personal, acestea puteau fi înlăturate înaintea punerii la dispoziție a documentelor, dar mă întreb, considerând acest refuz, oare nu cumva acel contract conține și semnătura dumnealui?” a mai precizat Chirilescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.