Primaria Bacau organizeaza „Oktoberfest Moldovenesc” in Parcul Cancicov

Zilele Bacaului se transforma, in acest an, in „Octoberfest Moldovenesc”. Proiectul de hotarare transmis de primar presupune organizarea unui eveniment cu ocazia Zilelor Bacaului in perioada 8 – 10 octombrie, in Parcul Cancicov. Suma alocata pentru acest eveniment este 100.000 lei :

   

Se aprobă organizarea evenimentului ”Oktoberfest Moldovenesc”, cu finantare de la bugetul local, în perioada 08 – 10 octombrie 2021, în Parcul Cancicov din Bacău, cu respectarea măsurilor pentru implementarea legislației privind prevenirea și combaterea SARS COV-2.

Se aprobă alocarea de la bugetul local, cap. 54.02. ”Alte servicii publice generale”, a sumei de 98.004 lei cu TVA, reprezentând contribuţia municipiului Bacău, în vederea susţinerii financiare a desfăşurării evenimentului prevăzut la art. 1 din prezenta hotărâre.” se arata in proiectul de hotarare

Bacaul implineste, in octombrie, 613 ani de la prima atestarea documentara. Evenimentul organizat de primarie va cuprinde concerte de muzica traditionala/comerciala, street food si alte activitati.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here