Primaria Bacau organizeaza licitatie pentru inchirierea mai multor spatii in Piata Centrala

Primaria Municipiului Bacau – Directia Pietelor organizeaza licitatie publica deschisa, organizata in conditiile legii, pentru:

A- inchirerea a trei spatii aflate in incinta halei de peste carne a Pietei Centrale din Bacau, str.Pietei nr.1, in vederea desfasurarii activitatii de comercializare produse alimentare si/sau carne si produse din carne, astfel:
– spatiul B1, in suprafata de 18,67 mp
– spatiul B9, in suprafata de 40,30 mp
– spatiul C5, in suprafata de 18,50 mp

B – inchirierea a patru amplasamente situate pe Terasa de Flori a Pietei Centrale din Bacau, in vederea desfasurarii activitatii de comercializare produse agroalimentare/alimentare preambalate/flori precum si pentru amplasarea unui automat de cafea, astfel:
amplasament de 7,50 mp
amplasament de 9,50 mp
amplasament de 7,00 mp
amplasament de 1,00 mp

Licitatia va avea loc in data de 24.05.2018 , ora 14.00, la sediul Directiei Pietelor din Bacau, str.Pietii nr.1. In caz de neadjudecare, licitatia se va relua in fiecare zi de joi, la aceeasi ora, timp de 3 saptamani.
Caietele de sarcini se pot procura, contracost, de la Directia Pietelor, str.Pietii nr.1, tel / fax 0234/547427. Inscrierile la licitatie se fac pana in preziua desfasurarii licitatiei, sau a repetarii acesteia, ora 16.00, la sediul Directiei Pietelor

Lasa un comentariu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here