Primaria Bacau organizeaza licitatie pentru inchirierea mai multor spatii in Piata Centrala, Piata Sud si Piata de Gros

Publicitate

Primaria Municipiului Bacau – Directia Pietelor organizeaza licitatie publica deschisa, organizata in conditiile legii, pentru:

A- inchirerea a cinci spatii aflate in incinta halei de peste carne a Pietei Centrale din Bacau, str.Pietei nr.1, in vederea desfasurarii activitatii de comercializare produse alimentare si/sau carne si produse din carne, astfel:
– spatiul B1, in suprafata de 18,67 mp
– spatiul B2, in suprafata de 19,53 mp
– spatiul B3, in suprafata de 13,95 mp
– spatiul B4, in suprafata de 14,76 mp
– spatiul B8, in suprafata de 22,88 mp

B – inchirierea a doua suprafete de teren de cate 1 mp, situate in Piata Sud, din Bacau, str.Marasesti nr.98 pentru amplasare Automat de cafea

C – inchirierea a doua suprafete de teren de cate 1 mp, situate in Piata de Gros, din Bacau, Calea Moldovei nr.76 pentru amplasare Automat de cafea

D- inchirierea a doua spatii situate pe Terasa de Flori a Pietei Centrale din Bacau, str.Pietii nr.1:
spatiul A1, in suprafata de 10,75 mp, pentru comercializare flori si ornamente florale
spatiul A6, in suprafata de 14,47 mp, pentru comercializare produse industriale si alimentare

E – inchirierea unui amplasament cu suprafata de 19,08 mp, situat pe platforma acoperita a Pietei Centrale, pentru amplasare constructie provizorie pentru alimentatie publica.

Pretul caietului de sarcini : 50 lei
Taxa de participare licitatie : 100 lei
Pretul de pornire al licitatie este mentionat in caietul de sarcini, iar garantia de participare se calculeaza cu formula :
pret de pornire x suprafata spatiului/terenului x 3 luni.

Licitatia va avea loc in data de 22.11.2018 , ora 14.00, la sediul Directiei Pietelor din Bacau, str.Pietii nr.1. In caz de neadjudecare, licitatia se va relua in fiecare zi de joi, la aceeasi ora, timp de 3 saptamani.
Caietele de sarcini se pot procura, contracost, de la Directia Pietelor, str.Pietii nr.1, tel / fax 0234/547427. Inscrierile la licitatie se fac pana in preziua desfasurarii licitatiei, sau a repetarii acesteia, ora 16.00, la sediul Directiei Pietelor

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here