Primaria amana pentru a doua oara deschidera circulatiei din zona Garii, insa promite ca vineri se termina lucrarea

2

Lucrarile din zona Garii sunt amanate pentru a doua oara. Dupa ce a fost anuntata data de 10 octombrie, finalizarea a fost „mutata” pentru 19 octombrie. Nici maine nu se va putea circula, insa Primaria Bacau promite ca vineri, 20 octombrie, se redeschide circulatia:

Începând de vineri, 20 octombrie, ne vom bucura cu toții de o infrastructură adecvată și așteptată de atâția ani în zona Gării Bacău. Noul sens giratoriu va fi foarte util autobuzelor dar și fluidizării traficului într-o intersecție atât de circulată. Vestea bună este că lucrările sunt gata în proporție de 99%, vestea mai puțin bună ar fi că mai este nevoie de o zi pentru punerea în siguranță a lucrării. Repoziționrea unei vane de gaz a lungit termenul final. Am avut de ales între reluarea circulației joi, sau siguranța lucrării de gaz. Având în vedere traficul greu din zonă, s-a dorit siguranța. Soluția optimă a fost ca circulația sa fie reluată VINERI, 20 octombrie, de la ora 16:00.” se arata intr-un comunicat de presa


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

2 comentarii

  1. In loc sa analizeze cu spirit critic problema la baza-de ce se aglomereaza orasul cu masini?-un posibil raspuns ar fi o organizare proasta a transportului in comun!!!- si sa incerce remedierea acestei probleme( cu autobuzul pot merge adulti, copii, bunici etc) conducatorii urbei noastre vor sa ne faca pe toti biciclisti!
    Mai bine dadeau direct o lege-de maine toti sa va apucati de cumparat biciclete si de pedalat!-se rezolva si problema locurilor de parcare-in scari de bloc, la fiecare etaj, pe fiecare balustrada siraguri de bicicele mai mari sau mai mici!
    Am vrut sa luam fata olandezilor la mersul pe bicicleta dar acum incepem sa-i depasim la consumul de legale!

  2. Problema e că au dispărut foarte multe locuri de parcare. Se pare că în comuna Bacau circulația auto este căzută în dizgrație. În orașele dezvoltate ale țării, Oradea spre exemplu, pistele de biciclete sunt înguste (max. 1 metru), au fost trasate cu vopsea pe strada sau trotuar dar în schimb au in lucru 5 (cinci) pasaje rutiere subterane și vor sa mai înceapă 2.
    Până mai ieri, Bacaul era un oraș urat, prafuit și jegos. In viitor, Bacaul va fi un oraș urat, prafuit, jegos dar cu piste de biciclete colorate.
    Administrația orașului e praf. Erau sute de lucruri de făcut înaintea pistelor, începând cu apa, curățenia, reabilitare clădiri, parcări, spatii verzi … etc. de care sa beneficieze TOTI locuitorii orasului. Primăria a ales pistele. Asta se întâmplă când în clădirea aia ( a primăriei) sunt numai *****.( editat de admin)

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.