Primar Viziteu: “Eforturile municipiului Bacău de a deveni un oraș prietenos cu familia și copiii au fost recunoscute la nivel european”

6


Intr-o conferinta de presa ce a avut loc duminica, primarul Viziteu a prezentat o diploma primita de Municipiul Bacau, care atesta faptul ca orasul este membru in comunitatea “European family”.

Primarul Viziteu spune ca aceasta diploma este ca o recunoastere ca administratia condusa de el a promovat si dezvoltat masuri pentru familiile din Bacau:

„Am mărit semnificativ bugetele școlilor, am modernizat cantinele, modernizăm complet locurile de joacă. Modernizăm curțile școlilor și le transformăm în miniparcuri pentru elevi, care vor fi deschise întregii comunități după programul școlar. Pregătim, împreună cu societatea civilă, o strategie pentru îmbunătățirea calității vieții pentru familiile din oraș, pe următorii 10 ani. Îmi doresc ca Bacăul să poată deveni o alternativă pentru revenirea în țară a tinerilor și întemeierea unei familii în orașul nostru, pentru a stopa declinul demografic”, a declarat Lucian Stanciu Viziteu.

Comentarii

6 comentarii

  1. O sa strângem din dinți,ca pana la urma veți pleca de unde ati venit și nu se va mai auzi nimic de voi.Nu mai e prea mult! Asa făceau și fanarioții.Istoria se repeta.

  2. Poate îți dorești să bagi mai puțin mâna în sertarul cu banii de la bugetul local pentru interesele tale și ale partidului „don premar”!
    Lasă vrăjeala și publicitatea organizeazăte cu echipa din primărie faceți proiecte și accesați fonduri europene să redeschideți ceva fabrici prin Bacău să creați locuri de muncă plătite cât de cât mai decent dacă vreți să se întoarcă tinerii acasă.
    Cheltuiți banii din bugetele locale și de stat aiurea când ăia vă dau bani mură-n gură… da’ de lenea e mare … și noi am vrea să luăm bani și să stăm degeaba dar nu se poate că trebuie să plătim salariile și pensiile speciale unor „doni” politicieni .
    Ori faceți ceva pentru comunitate ori plecați acasă cu toții scurt!

  3. Domnule primar de Bacău, lăsați pistele pt biciclete. Nu avem asa mare nevoie de ele! Faceți creșe și grădinițe ca nu ați făcut nimic pt băcăuanii care v.au votat! Rușineee!

  4. Ce familii sa.si facă tinerii din orașul asta Frumos Bacău ca într.un cartier mare cum este cartierul Nord locuri la cresa cu buget sunt 40 de locuri ptun cartier asa mare!!!!

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.