Primar Viziteu : “Dacă CRAB nu mai pune bețe în roate Rezervei de apă, aceasta ar trebui să fie complet funcțională în curând”


Primarul Bacaului, Lucian Viziteu, a precizat ca Rezerva de Apa va fi functionala in curand. Edilul a spus ca s-a efectuat umplerea conductei si urmeaza ca DSP sa verifice calitatea apei:

“Ieri umplerea s-a finalizat, urmează spălarea conductei conform normelor tehnice și apoi recoltarea de probe biologice.

Dacă CRAB nu mai pune bețe în roate Rezervei de apă, aceasta ar trebui să fie complet funcțională în curând (o parte din conductele rezervei de apa sunt în exploatare de peste 2 luni și au deservit continuu cartiere întregi chiar și în timpul avariei cum au fost Gherăiești, Șerbănești sau Izvoare).” a declarat primaul Viziteu

Rezerva de Apa este o investitie a Municipiului Bacau finantata prin fonduri guvernamentale. Executia a inceput in 2019 si trebuia finalizata in 2020.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentCartierul Serbanesti ramane fara apa, dupa o noua avarie pe Bd. Unirii
Articolul urmatorPrefect : CJSU a fixat termen pentru pornirea rezervei de apa la capacitatea nominală de exploatare şi un Plan de măsuri pentru punerea în siguranță a aducțiunii Valea Uzului – Grigoreni

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.