Primar Lucian Viziteu : În momentul acesta toți băcăuanii ar trebui să aibă apă

5

Primarul Viziteu a anuntat, in urma cateva minute, ca bacauanii ar trebui sa aiba apa la robinete. Acesta nu a precizat daca apa va fi sistata la ora 20, conform programului sau va fi furnizata incontinuu:

“În momentul acesta toți băcăuanii ar trebui să aibă apă iar aceasta provine, în cea mai mare parte, din Rezerva de apă.

CRAB ne-a asigurat în ședința CLSU de la ora 17 că a dat drumul la robinete și că va crește presiunea la 2700 de m³ pe oră, astfel încât apa ar trebui să ajungă și la etajele superioare ale blocurilor.

Directorul CRAB a confirmat, în cadrul ședinței, că Rezerva de apă funcționează și pompează apă cu o presiune foarte apropiată de cea maximă indicată de proiectanți, de 1100 m³ pe oră.” a transmis edilul Lucian Viziteu

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

5 comentarii

  1. Dl primar desfiinteza parcari, strica troturele care erau pavate, vopseste strazi, dar nu se ocupa de un minim de confort pentru catateni, macar cat ii confera legea sa asigure utilitatile ca de aceea este primar .
    V-am votat, m,-ati dezamagit!!!

  2. Rușine unui primar care s-a lăudat mai mult decât a facut.Bataia de joc se va repeta în mandatul oricărui primar dacă cetățeni acestui oraș nu iau atitudine ,dorm și se bucura de spectacole locale.

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.