Prima etapa a Campionatului Național de Off-Road din acest sezon se va desfasura la Slanic-Moldova


offroad_slanicPrima etapă din actualul sezon al Campionatului Național de Off-Road se va desfășura la Slănic Moldova în perioada 7-10 mai. Numită Trofeul Dacii Liberi competiția este organizată de Club Offroad Vaslui, Club Offroad Dacii Liberi- Bacau și Enduro Club Xriders.

Cartierul general al kombat-ului locul de unde se vor coordona luptele va fi Hotelul Venus, așezat strategic, ca o dava dacică cu vedere peste toată zona Slănicului.

Traseele de la toate cele patru clase: Extrem, Open, Standard și Hobby se constituie într-o țesătură de drumuri forestiere, drumuri de exploatare și de taf, toate șerpuind pe versanții dintre Nemira și Pasul Oituz.

Hobby, clasa nou reglementată începând cu anul competițional 2015, oferă doritorilor, posibilitatea să parcurgă un traseu cu mașina în stadiul in care aceasta este comercializată de producător, fără nici o modificare și fără ca echipajul să fie experimentat. Participarea la aceasta plimbare nu este condiționată de nici o taxă sportivă.

Fiecare echipaj de la clasele Extrem, Open și Standard va concura individual. Acesta trebuie să fie format din pilot/copilot să aibă licență FRAS anuala sau one event eliberată la Secretariatul competiției.

Mai multe detalii pe site.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.