Prezenta la vot, in judetul Bacau, la ora 08:00

0

Pe listele electorale din judetul Bacau sunt inscrisi 589.495 de votanti care-si pot exprima alegerea la cele 640 de sectii de votare. Votarea a inceput la ora 7:00 și se va încheia seara la ora 22:00.

Cei care vor merge la urne duminică vor primi cinci buletine de vot: unul pentru primar, unul pentru Consiliul Local, unul pentru președintele Consiliului Județean, unul pentru consilierii județeni și unul pentru Parlamentul European.

La alegerile locale se poate vota doar în localitatea de domiciliu, adică acolo unde aveți adresa din buletin. Puteți vota și în localitatea de reședință, dacă aveți o viză de flotant obținută cu cel puțin 60 de zile înainte de alegeri, adică până pe 10 aprilie cel târziu.

Prezenta la vot , in Bacau, la ora 08:00

La ora 08:00, prezenta de vot in judetul Bacau era de 1,8 % , altfel spus, 10.680 de bacauani si-au exprimat votul in prima ora. In Municipiul Bacau au votat 2155 de bacauani (1,3% ) din totalul de 160.256 de alegatori.

Unde votezi pe 9 iunie. Cum afli la ce sectie esti arondat

Alegătorii care nu știu unde trebuie să voteze pe data de 9 iunie pot afla secția de votare la care sunt arondați accesând site-ul registrulelectoral.ro și completând datele solicitate: CNP, numele de familie și codul captcha.

După completarea corectă a datelor, site-ul va afișa numele și numărul secției de votare la care alegătorul este arondat, precum și adresa și harta unde este localizată secția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.