Presedintele Iohannis a felicitat, intr-un cadru festiv, elevii Scolii Maria Montessori din Bacau

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Intr-un cadru festiv, elevii de la Scoala Gimnaziala Mari Montessori din Bacau au fost premiati de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Echipa Special Olympics România care a participat în luna martie la Jocurile Mondiale de Vară Special Olympics de la Abu Dhabi, formată din 34 de sportivi (din care șase parteneri), a fost primită ieri la Palatul Cotroceni de către Președintele României, Klaus Iohannis.

Elevii au obtinut rezultate excelente la cea mai mare competitie internationala destinata persoanelor cu dizabilitati intelectuale, din Abu Dhabi.

„Ultimii, dar nu cei din urmă campioni la Abu Dhabi sunt sportivii de la tenis de masă. În echipe unificate și individual, ei au făcut cinste României și Bacăului. Eroii de la tenis de masă sunt: Lenuța Căbăscu – 2 medalii de argint la individual și dublu unificat, cea din urmă alături de partenerul său unificat Tiberiu Tarcău, și bronz la dublu mixt alături de Francisc Antal care a mai luat o medalie de argint la dublu unificat, alături de partenera sa Ilinca Irimia și un bronz la individual. Lenuța și Francisc sunt elevi ai Școlii Gimnaziale Maria Montessori Bacău” se arata intr-un comunicat Special Olympics Romania

Jocurile Mondiale de vară Special Olympics, organizate după modelul Jocurilor Olimpice la fiecare patru ani, au reprezentat cel mai mare eveniment sportiv şi umanitar din lume în 2019. La această ediţie organizată la Abu Dhabi au participat 7.500 de sportivi din peste 190 de ţări, care au concurat la 24 de discipline sportive.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here