Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Cătălin Toma, a murit. Avea doar 46 de ani

0

Presedintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a încetat din viață în dimineața zilei de sâmbătă. Cunoscutul politician liberal, în vârstă de 46 de ani, a pierdut lupta cu o afecțiune respiratorie severă și a decedat la Institutul Matei Balș din București, unde era internat pentru tratarea unei răceli cu evoluție neobișnuit de agresivă.

Starea de sănătate a lui Cătălin Toma se deteriorase în ultimele săptămâni, însă părea că isi revine. Nu cu mult timp înainte de deces, politicianul participase la o reuniune a Congresului Puterilor Locale de la Consiliul Europei, desfășurată la Paris, în cadrul căreia a reprezentat interesele județului Vrancea.

Vineri, acesta fusese transferat de urgență de la Spitalul Județean de Urgență Focșani la Spitalul Matei Balș din București, unde s-a stins din viață. Cătălin Toma a ocupat funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, fiind ales în urmă cu patru ani.

Înainte de a fi presedinte CJ, el a îndeplinit funcțiile de primar al comunei Jariștea și senator în perioada 2016 – 2020. În anul 2020, Cătălin Toma a reușit să câștige alegerile în fața lui Marian Oprișan, care condusese Consiliul Județean Vrancea timp de două decenii.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.